Letöltések

Mechanikus vákuumos megfogó WHM, emelő

Mechanikus vákuumos megfogó WHM, emelő

Novotransz ALP kézi csörlős emelő

ALP szerelési emelő

Oszlopos forgó daru, vákuumos emelőberendezéssel acéllemezhez

Vállaljuk a daruk kivitelezését, leszállítását és igény szerinti üzembe helyezését. Az oszlop rögzítése talplemezzel vagy alaptesttel történik a padozathoz. A standard kialakításokon felül egyedi igények szerint készülnek a forgódaruk. Egy vagy kétgémes kivitelben. A felhasználási feladathoz mérten, személyre szabott gém kinyúlással és emelési magassággal készülnek. A gém megtámasztás lehet felső illetve alsó a helyszín adottságaihoz igazodva. Forgatási tartomány 270 ° illetve teljes körbeforgatású kivitel 360°.

Novotransz, Háromláb, kézi láncos emelő

Háromláb, kézi láncos emelő

REMA, elephant elektromos láncos emelő, bakdarura szerelve

Teherbírás: 500 kg - 3.000 kg A 400 V-os elektromos láncos emelők megbízhatóak és robusztus acéllemez házzal készülnek. Ezt a közkedvelt emelőt alapkivitelben emelési végállás-kapcsolókkal és dugaszoló aljzatos 24 V-os mellékáramkörű vezérléssel szerelték fel. A magas bekapcsolási időtartam és a gyors emelési sebesség problémamentes működést és hosszú élettartamot garantálnak.

Novotransz, REMA HS fix hidraulikus ollós emelőasztal

REMA HS fix hidraulikus ollós emelőasztal

Bakdaru, portáldaru, elektromos láncos emelővel

A bakdaru más néven portáldaru ideális megoldás technológiák kiszolgálásához. Biztonságos és költséghatékony daruszerkezet mellyel a tárgy emelése és mozgatása megoldott. A bakdaru csarnokon belüli mozgatása megoldott, önbeálló kerekekkel szerelve.

Novotransz, Lépcsőjáró molnár kocsi

Lépcsőjáró molnár kocsi

Novotransz, Emelő heveder, emelő kötél élvédő

Emelő heveder, emelő kötél élvédő

Novotransz, Híddaru, csarnoki daru, láncos emelő

Híddaru, csarnoki daru, láncos emelő

Novotransz PKAV portaldaru, bakdaru, bakállvány, gurítható aluminium

A PKAV gurítható portáldaru mindenhol használható, ahol gyorsan és könnyen, ideiglenes emelési pontot kell kialakítani.

Novotransz, portaldaru, bakdaru, alumínium szétszedhető

Igen rövid, néhány perces összeszerelési- és szétszerelési idő. Mindenhol, ahol gyorsan és könnyen,
ideiglenes emelési pontot kell kialakítani. 3 darabra szétszerelhető, két oszlopra és egy tartógerendára. Összecsukható oszlopok a könnyebb szállíthatóság 
érdekében.

Novotransz, hordómegfogó, hordóemelő DG 10

REMA DG 10 hordómegfogó (A termék hamarosan elérhető)

REMA ALHV 230V láncos emelő fokozatmentes emeléssel

Elephant 230 V-os elektromos láncos emelők kompakt kivitelek és önsúlyuk is csekély Teherbírás: 100 kg - 500 kg. Egyes típusok akár: 12.5000 kg teherbírás!

Oszlopos daru elektromos gémforgatással

Vállaljuk a daruk kivitelezését, leszállítását és igény szerinti üzembe helyezését. Az oszlop rögzítése talplemezzel vagy alaptesttel történik a padozathoz.

EVO daruhorog, automatikus

Kikötő, szélerőmű, acélgyártás, bányászat, repülőgépgyártás, atomerőmű, építőipar… Mindegy, melyik iparágban tevékenykedik, a biztonsági teherhorog tovább fokozza darujának biztonságát és termelékenységét.

Emelőmágnes, mágnes 2000 kg Rema PFR

Emelőmégnes

Novotransz Billentő asztal, billentő szerkezet

Billentő asztal egyedi igények szerint

Novotransz ollós asztal

aaa

Novotransz - Ollós asztalok golyós felépítményei

Vállaljuk golyós felépítmények megrendelői igények szerinti kialakítását. A golyós betét az anyagmozgatás egyik gyakran használt eleme. A golyós betét jellemzően a tábla, vagy lemez jellegű sima, sík felületű anyagok mozgatásakor szükséges. Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Novotransz Mert emelni kell...

Novotransz - Ollós asztalok görgős felépítményei

Vállaljuk görgős felépítmények megrendelői igények szerinti kialakítását. A görgő az anyagmozgatás egyik gyakran használt eleme. Az alap szállító görgő választék nagyon széles spektrumot fed le. Kiválasztásuk a főbb paraméterek ismeretében kell megtörténjen. Ezek a következők: görgő felfogatás, görgő átmérő, görgő hossz, görgő terhelése, görgő csapágyazása, üzemi körülmények. A fenti paraméterek megadása után tudunk műszakilag megfelelő görgő vagy kerék termékre ajánlatot adni. Opciók: fék kialakítása, kézi / gépi hajtás, forgatható görgős tálca Kérje személyre szabott ajánlatunkat! Novotransz Mert emelni kell...

Ollós emelőasztalok forgatható zsámolyos felépítményei

Vállaljuk az általunk forgalmazott emelőasztalok forgózsámollyal való felszerelését, kiegészítését. Anyagmozgatási és emelési feladatok tökéletes megoldása. Az árajánlatadáshoz kérem vegye fel a kapcsolatot a cégünkkel. Lehetséges kialakítási módok: forgatás kézi- vagy gépi meghajtással. Forgatási tartomány: 360°, igényszerinti pozíció kialakításokkal, reteszeléssel Takarólemez kialakítása Munkafelület, asztal kialakítása: festet acél, rozsdamentes acél, alumínium, sima vagy bordás felület. Kérje ajánlatunkat! Novotransz Kft Mert emelni kell...

Novotransz Kft. - ALP magas emelésű kézi szerelési emelők

Ideális, biztonságos emelés: mennyezeti elemek, világítás-traverzek, szellőzőcsatornák, 
légfűtő készülékek, vezetékrendszerek acéltartók, redőnykapuk, kiállítási építő rendszerek

ALP magas emelésű kézi szerelési emelők

Novotransz Kft. - ALP magas emelésű kézi szerelési emelők

Lift2Move professzionális fél elektromos magasemelésű emelő család 80-400 kg

A Lift2Move sorozatú magas emelésű orsós emelőcsalád a standard kiviteleken felül, egyedileg a felhasználási feladatra optimalizálható villákkal, tálcákkal, vagy más szerszámmal rendelhető. A moduláris rendszer lehetővé teszi a széles felhasználási lehetőségeket mint például: emelni / dönteni / forgatni tekercseket, konténereket, munkadarabokat, gerendákat, szerszámokat. Teherbírás típusoktól függően: 80-400 kg

Bakdaru elektromos haladással

A bakdaru más néven portáldaru ideális megoldás technológiák kiszolgálásához Biztonságos és költséghatékony daruszerkezet mellyel a tárgy emelése és mozgatása megoldott. A bakdaru csarnokon belüli mozgása pályához kötött, elektromos meghajtású. Függőkapcsolóval illetve rádió vezérléssel irányítható

Novotransz Kft. - Egyfőtartós híddaru, futódaru

Opitmális megoldás csarnokokban emelési technológiák kiszolgálására. Az épület beton oszlopaira terhelt futódarupálya lehetővé teszi a maximális térkihasználtságot. A daruhidak és az emelők számát a felhasználói igények határozzák meg. A híddaruk a felhasználás intenzitásától függően elektromos sodronyköteles emelővel illetve kézi vagy elektromos láncos emelővel szállíthatóak. A daruhíd kialakítása a csarnok adottságaihoz mérten történik.

Novotransz Kft. - Oszlopos lengődaru daru 2000 kg, vákuumos megfogóval acéllemezhez

Vállaljuk a csarnoki daruk kivitelezését, leszállítását és igény szerinti üzembe helyezését. Oszlopos forgó daru: Az oszlop rögzítése talplemezzel vagy alaptesttel történik a padozathoz. A standard kialakítású lengődarukon felül egyedi igények szerint készülnek a forgódaruk. Egy vagy kétgémes kivitelben. A felhasználási feladathoz mérten, személyre szabott gém kinyúlással és emelési magassággal készülnek. A gém megtámasztás lehet felső illetve alsó a helyszín adottságaihoz igazodva. Forgatási tartomány 270° illetve teljes körbeforgatású kivitel 360°.

Novotransz Kft. - Oszlopos forgódaru 360 fokos elektromos forgatással

A lengőgémes oszlop daru forgatási tartománya teljes körbeforgatású, 360° kivitel. Az oszlop rögzítése talplemezzel vagy alaptesttel történik a padozathoz. Kézi, illetve elektromos gém mozgatású mozgatású kivitelek. A standard kialakításokon felül egyedi igények szerint készülnek a forgódaruk. Egy vagy kétgémes kivitelben. A felhasználási feladathoz mérten, személyre szabott gém kinyúlással és emelési magassággal készülnek. A gém megtámasztás lehet felső illetve alsó a helyszín adottságaihoz igazodva. Szállítható: • festett vagy horganyzott kivitel • kézi vagy gépi gém forgatással • kézi vagy elektromos emelőművel • szabadonfutó, kézi láncos vagy elektromos haladóművel Vállaljuk a daruk kivitelezését, leszállítását és igény szerinti üzembe helyezését .

Novotransz Kft. - Lengőgémes forgódaru 360 fokos kézi forgatással

A lengőgémes oszlop daru forgatási tartománya teljes körbeforgatású, 360° kivitel. Az oszlop rögzítése talplemezzel vagy alaptesttel történik a padozathoz. Kézi, illetve elektromos gém mozgatású mozgatású kivitelek. A standard kialakításokon felül egyedi igények szerint készülnek a forgódaruk. Egy vagy kétgémes kivitelben. A felhasználási feladathoz mérten, személyre szabott gém kinyúlással és emelési magassággal készülnek. A gém megtámasztás lehet felső illetve alsó a helyszín adottságaihoz igazodva. Szállítható: • festett vagy horganyzott kivitel • kézi vagy gépi gém forgatással • kézi vagy elektromos emelőművel • szabadonfutó, kézi láncos vagy elektromos haladóművel Vállaljuk a daruk kivitelezését, leszállítását és igény szerinti üzembe helyezését .

Novotransz Kft. - Fix hidraulikus alacsony ollós emelőasztal

Abban az esetben, ha nehéz terheket kell minél egyszerűbb módon megemelni, az alacsony építésű U-alakú hidraulikus emelőasztal lehet a megoldás, mivel az emelőasztal nyitott oldalán a raklapemelő kocsi betolható. Ezzel a különösen lapos emelőasztallal időt takaríthat meg, mivel nincs szükség építési munkákat igénylő besüllyesztésre.

Darugém targoncához HKA

A targonca darugém Ideális mindenfajta szét- és összeszerelési munkához. Villapapuccsal és biztosítólánccal. Teleszkópos, betűzhető csappal egyszerűen állítható hasznos hossz.

REMA Emelőgerendák, emelőhimbák emeléshez

Novotransz emelőgerendák és emelőhimbák. Kérje személyre szabott ajánlatukat, egyes típusok akár raktárról. A professzionális emelőgerendák a megrendelő és az emelési feladat igényeinek megfelelő kivitelében készülnek. Teherbírás: 50 kg-tól 100 tonnáig Jellemzők: - Fix és állítható kivitelű egy főgerinc - Fix és állítható H alak - Big-bag zsák emelőgerenda A feladathoz igazodó megfogási és kapcsolódási kialakítások: - Sekli, forgó horog - Hegeszthető horog, heveder, láncfüggeszték - A daruhoroghoz emelőszemmel csatlakoztatható

Easy Mover gördítőeszközök

Az Easy Mover gördítőeszközök ideális megoldást nyújtanak gépek, buszok és teherautók vagy más kereken vagy utánfutón gördülő eszközök mozgatásához. Az Easy Mover technika alapját az egyszerű, egy kézzel mozgatható eszközök képezik, amelyek a mozgatott tárgy súlyát felhasználva kezelik a nehéz tárgyakat/objektumokat. Mind pneumatikus, mind elektromos kivitelben elérhetők. Az Easy Mover pneumatikus, fokozatmentesen állítható, így gyakorlatilag lehetetlen túlterhelni. Az Easy Mover nem szennyező, csendes, tiszta, könnyen kezelhető és könnyen telepíthető. Minden gép testreszabható, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek, küldje el nekünk, hogy milyen célra szeretné használni az eszközt, mi pedig mindent meg fogunk tenni, hogy segítsünk! Bővebb információt a termékről weboldalunkon olvashat: http://www.novotransz.hu/termek/gorditoeszkozok/levegos-gorditoeszkozok-easy-mover Kérje ajánlatunkat! Novotransz Mert emelni kell... http://www.novotransz.hu

Easy Mover gördítőeszközök

Az Easy Mover gördítőeszközök ideális megoldást nyújtanak gépek, buszok és teherautók vagy más kereken vagy utánfutón gördülő eszközök mozgatásához. Az Easy Mover technika alapját az egyszerű, egy kézzel mozgatható eszközök képezik, amelyek a mozgatott tárgy súlyát felhasználva kezelik a nehéz tárgyakat/objektumokat. Mind pneumatikus, mind elektromos kivitelben elérhetők. Az Easy Mover pneumatikus, fokozatmentesen állítható, így gyakorlatilag lehetetlen túlterhelni. Az Easy Mover nem szennyező, csendes, tiszta, könnyen kezelhető és könnyen telepíthető. Minden gép testreszabható, hogy megfeleljen az Ön egyedi igényeinek, küldje el nekünk, hogy milyen célra szeretné használni az eszközt, mi pedig mindent meg fogunk tenni, hogy segítsünk! Bővebb információt a termékről weboldalunkon olvashat: http://www.novotransz.hu/termek/gorditoeszkozok/levegos-gorditoeszkozok-easy-mover Kérje ajánlatunkat! Novotransz Mert emelni kell... http://www.novotransz.hu

ALP magasemelésű szerelési emelő LMJ

ALP magasemelésű szerelési emelő LMJ

Novotransz Háromláb, D-1000, kézi láncos emelő

Novotransz Háromláb, D-1000, kézi láncos emelő

Novotransz PowerAttack – A nehézteher-mozgató

Novotransz PowerAttack – A nehézteher-mozgató

Novotransz Kft. - Sodronyköteles emelő HE-200

Novotransz Kft. - Sodronyköteles emelő HE-200

Novotransz Kft. - Sodronyköteles emelő HE-300, HE-500, HE-800

Novotransz Kft. - Sodronyköteles emelő HE-300, HE-500, HE-800

Novotransz csuklógémes, oszlopos daru RWM mechanikus tekercsfordító

Novotransz csuklógémes, oszlopos daru RWM mechanikus tekercsfordító

Novotransz SCH-FN alumínium portáldaru, bakdaru 1000-3000 kg, gurítható, ikertartóval

Novotransz SCH-FN alumínium portáldaru, bakdaru 1000-3000 kg, gurítható, ikertartóval

Csendes Párduc hangtalan raklapemelő

Csendes Párduc hangtalan raklapemelő

Csendes Párduc néma raklapemelő béka

Csendes Párduc néma raklapemelő béka

Novotransz LO-SELFMDT és LO-SELFSMDT Multi hordóbillentő emelő

Novotransz LO-SELFMDT és LO-SELFSMDT Multi hordóbillentő emelő

Telephelyeink

Nyíregyházi telephelyünk

Cím: 4400 Nyíregyháza, Debreceni út 203.
E-mail: nyiregyhaza@novotransz.hu
Telefon: +36 42 449 904
Puki Krisztián: +36 30 322 6595

Budapesti telephelyünk

Novotransz Ipari és Kereskedelmi Kft.
Cím: 2220 Budapest/Vecsés, Üllői út 833.
Tel.: +36 1 297 1020
+36 1 296 0865
+36 1 296 0866
Fax: +36 1 294 9475
E-mail: budapest@novotransz.hu
Website: www.novotransz.hu
Ift Gábor +36 30 396 7079
Üzletünk nyitvatartása: Hétfőtöl-péntekig: 08-16 óráig Szombaton mobiltelefonos ügyelet.
Cégjegyzék szám: 17-09-000909
Statisztikai számjele: 10441226-4669-113-17
Adószám: 10441226-2-17
EU adószám: HU 10441226

Szekszárdi telephelyünk

Novotransz Ipari és Kereskedelmi Kft.
Cím: 7100 Szekszárd, Rákoczi u. 166.
Tel.: +36 74 419 601
+36 74 511 387
+36 74 511 388
Fax: +36 74 311 674
E-mail: szekszard@novotransz.hu
Website: www.novotransz.hu
Ift József +36 30 956 9700
Üzletünk nyitvatartása: Hétfőtöl-péntekig: 08-16 óráig Szombaton mobiltelefonos ügyelet.
Cégjegyzék szám: 17-09-000909
Statisztikai számjele: 10441226-4669-113-17
Adószám: 10441226-2-17
EU adószám: HU 10441226

Győri telephelyünk

Novotransz Ipari és Kereskedelmi Kft.
Cím: 9023 Győr, Ipar u. 89.
Tel.: +36 96 517-153
+36 96 517-154

Fax: +36 96 413 078
E-mail: gyor@novotransz.hu
Website: www.novotransz.hu
Czinder Arnold +36 30 235 9121
Üzletünk nyitvatartása: Hétfőtöl-péntekig: 08-16 óráig

Cégjegyzék szám: 17-09-000909
Statisztikai számjele: 10441226-4669-113-17
Adószám: 10441226-2-17
EU adószám: HU 10441226
Kérjen ajánlatot
Kérjen ajánlatot
Válasszon!

Melyik megyéből keres minket.


Megye
BUDAPESTI
telephelyünk elérhetőségei +36 1 297 1020 +36 1 296 0865 +36 1 296 0866 Hívható hétköznapokon 8-16 óráig.
SZEKSZÁRDI
telephelyünk elérhetőségei +36 74 419 601 +36 74 511 387 +36 74 511 388 Hívható hétköznapokon 8-16 óráig.
GYŐRI
telephelyünk elérhetőségei +36 96 517 153 +36 96 517 154 Hívható hétköznapokon 8-16 óráig.
Árajánlat kérés
Bezár

vagy
Elfogadom az adatkezelési feltételeket
Feliratkozom a hírlevélre


Az árajánlat kérést sikeresen elküldte.

Rendszerünk hamarosan kiküld Önnek egy visszaigazoló üzenetet a megadott e-mail címre. Amennyiben ezt az üzenetet nem kapja meg, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.