Nyitvatartás: H - P: 8:00 - 16:00

Referenciák

Magasban végzett karbantartási munkákhoz biztosítjuk a személyemelő berendezéseket. A munka hatékonyságát és az ergonomikus munkavégzést segítjük egyszerre. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási és logisztikai folyamatokban használatos gördülő alvázak mozgatása, kézi erő kifejtése nélkül, ergonomikusan zajlik már a vontató segédeinkkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási folyamatokban felmerülő, gördülő „alapanyagos” alvázak mozgatása, kézi erő nélkül, ergonomikusan zajlik már a vontató segédeinkkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

A LEGO karbantartási csoportnak szállítottunk alumínium mobil darukat. Technológiai folyamatok kiszolgálása alkalmas kézi gépi eszközökkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

A kézi anyagmozgatási folyamatokat segítő, könnyítő, mozgató eszközök alkalmazását segítettük. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Raktári, logisztikai folyamatok kiszolgálásához kézi és gépi működtetésű eszközök, mozgatók rendszerbe integrálását segítettük. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Magas hőmérsékletű olvadékok emelése, mozgatása, most már hatékonyan, biztonságosan mobil eszközzel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási és logisztikai logisztikai folyamatokban eltérő méretű és tömegű gördülő alvázak ergonomikus mozgatása kézi erő kifejtése nélkül flottul zajlik. Karbantartási emelések támogatása mobil megodásokkal. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási és logisztikai folyamatokban eltérő méretű és tömegű gördülő alvázak mozgatása kézi erő kifejtése nélkül ergonomikusan, hatékonyan történik, gyalog kíséretű anyagmozgató eszközeinkkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Kézi anyagmozgatást könnyítő, segítő emeléstechnikai eszközök, mint daruk, mini liftek üzembe állításában segítettünk. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Egy belvárosi üzletben a raklapos kézi anyagmozgatás környezeti zajterhelése az üzlet bezárását fenyegette. A megoldást és a zaj megszüntetését a csendes párducunk jelentette. Azóta is működik az üzlet és nyugodtak a lakók. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

A SUZUKI-ban gyártástechnológiai folyamatok hatékony kiszolgálását segítjük elektromos láncos emelőinkkel. Hatékonyság és költség csökkentés egyben valósult meg. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Könnyű dobozok, áruk mozgatása padozati szinten, már ergonomikusan, hatékonyan. Ebben van tapasztalatunk. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

A gyógyszergyártási anyagmozgatási folyamatok segítése mindig szép kihívás. Feladat specifikus, rozsdamentes emelő és anyagmozgató gépeikkel ENERGIÁT, MUNKÁT, PÉNZT takarít meg. Ez történt a TEVA-ban is. Amikor a higiénia a kulcsszó... Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Az emelési ciklusok hatékonyságát segítik a teherfelvevő eszközeinek, vákuumos emelőink a Strabag-nál. Maximális hatékonyság, biztonság és az ergonómia egyszerre valósult meg. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

EU raklap mérettől eltérő paletták, rakatok gyors emelése, mozgatása most már könnyedén és hatékonyan a VIDEOTON-nál. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Hatékonyabb „dokkolással", az ollós emelőikkel tettük hatékonyabbá a logisztikai folyamatokat a PÁPAI HÚS-nál. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Személyemelés csarnokon belül, szűk helyen és magasban volt a feladatunk a LEAR-nél. Megoldottuk! HATÉKONY, ERGONOMIKUS munkavégzés csarnokon belül, szűk helyeken, mini személy emelővel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Magasban végezett archiválási folyamatok támogatása volt a feladatunk az E-ON-nál. Megoldásunk biztonságos munkavégzés, szűk helyeken, csarnokon belül szedő gépekkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási folyamatok támogatása hatékony kézi emelési technológiákkal valósult meg a közreműködésünkkel, valamint a raklapos áruk kezelése, mozgatása minimalizált kézi erőkifejtéssel zajlik már a gyárakban. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási és karbantartási folyamatok támogatása valósult meg, hatékony emelési technológiákkal a BRIDGESTONE gyárban. Szerszámok mozgatása gördülő alvázakon hatékonyan, minimalizált kézi erővel? Ez is megvalósult. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Az élelmiszeriparban használatos gördülő BIN-ek nehéz fizikai munkával mozgathatóak. Nekünk van megoldásunk a kézi erő nélküli hatékony ergonomikus mozgatása. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Ideális szerelési munkapozíciók változtatható magassággal? Van megoldás: termelési és minőség ellenőrzési munkaállomásokon elektromos emelésű hidraulikus emelő asztalokkal. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

ZF logisztikai folyamatainak támogatása az elektromos mini vontatóinkkal valósult meg. Hatékonyság növelése, emelési idők minimalizálása gyorsemelésű raklapemelőinkkel. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

A Nilfisk gyártási folyamatok támogatásában több mint 10 éve „benne vagyunk”. Legyen szó raklapos áruk kezeléséről, mozgatásáról vagy dobozok, kész termékek emeléséről. Minden folyamat minimalizált kézi erőkifejtéssel és hatékonyan működik. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Nehéz szerszámok „lebegtetése” pozícióban tartása kézi erő nélkül akár 100 kg-ig rugóerő segítségével. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Gyártási folyamatok során felmerülő, magasban végezett szerelési folyamatokhoz való feljutását valósítottuk meg közösen az EFFEM céggel. Biztonságos munkavégzés magasban, csarnokon belül, szűk helyeken. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?

Yanfeng logisztikai, anyagmozgatási folyamatainak a támogatása elektromos vontatónkkal valósult meg, valamint a hengeres tekercses anyagok kezelése, mozgatása „mini emlővel” is a mi ötletünk volt. Segíthetünk megoldani az Ön feladatát?