Általános adatkezelési nyilatkozat

A weboldalon valamint az Adatkezelő által megalkotott egyéb, erre rendszeresített online és offline felületen lehetőséged van feliratkozni az Adatkezelő személyre szabott hírlevél szolgáltatására, amennyiben elmúltál 18 éves. A feliratkozáshoz önkéntesen és kifejezetten hozzá kell járulnod ahhoz, hogy az adatkezelő hírlevelet küldjön részedre. Az Adatkezelő csak az itt meghatározott személyes adataidat használja fel hírlevélküldés céljából.


Adatkezelő: Novotransz Ipari és Kereskedelmi Kft. (székhely: 2220 Vecsés, Üllői út 833., Cégjegyzékszám: 17-09-000909   Adószám: 10441226-2-17, Elérhetőségek: Levelezési cím: 2220 Vecsés, Üllői út 833.., E-mail cím: adatvedelem@novotransz.hu, Telefonszám, Fax: +36 1 297 1020)

Adatvédelmi tisztviselőnk a Ift Gábor (2220 Vecsés, Üllői út 833.; E-mail cím: budapest@novotransz.hu)

Kezelt adatok köre:


1. Kötelezően megadandó adatok: név, email cím


2. Az Adatkezelő által minden esetben kezelt adatok: feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás,


3. A jobb felhasználói élményért, a személyesebb tartalmú hírlevelekért önkéntesen megadható adatok: születési dátumod, nemed és termékeinken keresztül elérni kívánt célod, céljaid. A jobb felhasználói élményért, a személyesebb tartalmú hírlevelekért származtatott adatok: a weboldal adatvédelmének elfogadásával, sütik bekapcsolásával megszerzett adatok. Amennyiben nem adod meg nemedet a rendszer az általad közölt keresztneved alapján megpróbálja kitalálni azt.


A hírlevélre feliratkozás során figyelj arra, hogy csak saját személyes adatot vagy jogosult megadni. Az Adatkezelő a valótlan, jogosulatlanul vagy tévesen megadott adatok kezeléséből eredő károkért nem vállal felelősséget.


Adatkezelés célja és a személyre szabás:

Az Adatkezelő a személyes adataidat személyre szabott hírlevél küldése érdekében kezeli.  Így az Adatkezelő ajánlatokról, szolgáltatásokról, akciókról, promóciókról, nyereményjátékokról valamint egyéb hasznos tartalmakról, termékismertetőkről, programokról reklámüzenet formájában küld értesítést.  Annak érdekében, hogy a számodra legérdekesebb tartalmakat, a hozzád legjobban illő ajánlatokat küldjünk és így a lehető legkevesebb feleslegesnek ítélt tartalommal zavarjunk törekszünk hírleveleink személyre szabására. Ezért a kötelezően vagy fakultatívan megadott személyes adataid valamint – amennyiben a webshop regisztráció során ehhez hozzájárultál –  a webshop látogatása során használt adataid fakultatív megadásával a számodra legoptimálisabb hírleveleket állítjuk össze. Így, amennyiben ezen adatokat a személyre szabott hírlevélküldés érdekében önként megadtad, egyedi akciókat, ajánlatokat küldünk nemed, korod, céljaid korábban vásárolt termékeid vagy egyéb preferenciáid alapján. A vonatkozó adatkezelés jelentősége és annak következménye egy személyre szabott, érdekes hírlevél, mely a legmélyebb tájékoztatást kívánja adni számodra az akcióinkról, termékeinkről, javaslatainkról.


Adatkezelés időtartama: Adatkezelő a fenti személyes adataidat az adatkezelés céljának fennállása alatt kezeli. Amennyiben visszavonod a személyes adatok kezeléséhez adott hozzájárulásodat, az Adatkezelő haladéktalanul és véglegesen megszünteti adataid kezelését.

Arra az esetre, ha elfeledkeznél a leiratkozásról az Adatkezelő egy biztonsági határidőt is használ adataid védelme érdekében: az utolsó hírlevél megnyitástól számított 2 év elteltével véglegesen törli a hírlevél küldés érdekében kezelt személyes adataidat.


Adatfeldolgozók: Az Adatkezelő szolgáltatásokat vesz igénybe a hírlevélrendszer professzionális működtetéséhez.


1. Salesautopilot hírlevélküldő rendszer:

A www.salesautopilot.hu weblapokon, illetve az Adatkezelő üzleti partnereinek honlapjain történő hírlevél feliratkozás esetén az alábbi adatokat rögzítik: név, e-mail cím, feliratkozás dátuma, feliratkozás IP címe, feliratkozás megerősítésének időpontja, megerősítés IP címe, hírlevél megnyitások, hírlevelekben található linkekre történő kattintás, vásárlások mértéke és értéke.

Az adatfeldolgozó cég adatai: SalesAutopilot Kft. (Székhelye: 1089 Budapest, Golgota u. 3. Cégjegyzékszám: 01 09 286773 Cégjegyzéket vezeti: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság Adószám: 25743500-2-41, Elérhetőségei: Tel.: (+36) 1 490 0172 E-mail: info@salesautopilot.hu Weblap: www.salesautopilot.hu)2. Az Adatkezelő szerverszolgáltatást vesz igénybe, melyeket további megbízott cég üzemelteti és felmerülő probléma esetén tartja karban.

Az adatfeldolgozó cég adatai: EvonIt Informatikai Szolgáltató Betéti Társaság (székhely: 1031 Budapest, Torma Károly utca 18. 3. em. 12., Levelezési cím: 1031 Budapest, Torma Károly utca 18. 3. em. 12., Cégjegyzékszám: 01-06-785990, Adószám: 21879481-2-41, Telefon: -, Email: evonit@evonit.hu)Adatkezelés jogalapja: Hírlevélre történő feliratkozás során hozzájárulsz, hogy az Adatkezelő a személyes adataidat a jelen Tájékoztatóban írtak szerint kezelje. A személyes adatok kezelése a jelen tájékoztatás ismeretében adott önkéntes és kifejezett hozzájárulásodon alapul. Hozzájárulásodat bármikor jogosult vagy visszavonni, azonban a visszavonást megelőző adatkezelés jogszerűségét az nem érinti.


Adatkezelés jogszerűsége: Adatkezelő az adatkezelés jogszerűségének alátámasztásáról nyilvántartást vezet, melyben rögzíti az adatkezelés során használt email címekhez tartozó kifejezett és önkéntes hozzájárulásának megtételének időpontját, felületét, IP címét. Adatkezelő a nyilvántartásból az inaktív email címeket és az azokhoz tartozó adatokat az utolsó hírlevél megnyitásától számított 2 év elteltével törli.

Tájékoztatás adatkezelésről: Jogosult vagy tájékoztatást kérni személyes adataidról a feltüntetett kapcsolattartási módok bármelyikén. Ilyen igény bejelentése esetén Adatkezelő tájékoztat a rólad kezelt személyes adatokról. Jogosult vagy továbbá arra is, hogy a kezelt adatok kijavítását kérd, valamint arra, hogy a rólad hírlevélküldéssel kapcsolatban kezelt személyes adataidat hordozható formában elkérd az Adatkezelőtől.


Adatkezelés megszüntetése: A hírlevelekről a levelek alján található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva tudsz leiratkozni. Emellett írásban az Adatkezelő fent megjelölt kapcsolattartási email címén, faxon vagy postai úton valamint a megadott telefonszámon jegyzőkönyvben rögzített bejelentéssel kérheted az adatkezelés megszüntetését, vagy tiltakozhatsz a személyes adataid kezelése ellen. Ebben az esetben Adatkezelő minden ésszerű lépést megtesz annak érdekében, hogy a további adatfeldolgozókat tájékoztassa az adatkezelés megszüntetésére irányuló kérésedről.


Felügyeleti szerv:


Amennyiben nem vagy elégedett adatkezelésünkkel, az alábbi hatóságnál élhetsz panasszal:


Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 06.1.391.1400

Fax: 06.1.391.1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu


Adatkezelő elérhetőségei:

Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Novotransz Kft. hírlevél küldésével kapcsolatban, kérjük, fordulj vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek:


E-mail: adatvedelem@novotransz.hu, Telefon: +36 1 297 1020 (hétfő-péntek: 9-15 óráig), Levelezési cím: 2220 Vecsés, Üllői út 833.

 

Hatályos: 2018. május 25. napjától


Kelt: Budapest, 2018. május 22.