Nyitvatartás: H - P: 8:00 - 16:00

HanseLifter BF négyutas raklapemelő

  HanseLifter BF négyutas raklapemelő

  Márka: HANSELIFTER®

  Cikkszám: WS-BFTD

   Emelő webshop

   Rendelje meg az emelőwebshopban!

   Megrendelés

   Kérjen egyedi ajánlatot

   Ajánlatot kérek

   HanseLifter BF négyutas raklapemelő

   Oldalirányban manőverezhető négyutas villás raklapemelő

   Ez a raklapemelő különleges tudású. A villagörgők, nem mint egy szokásos villás raklapemelő esetében tandem görgőként vannak beszerelve, hanem egymással szemben helyezkednek el. A BF-TD raklapemelővel így játszi könnyedséggel oldalirányban is manőverezhet. Mindezt az okos technikai megoldás teszi lehetővé.
   Amikor a raklapemelőt a szivattyúval a legmagasabb pozícióba pumpálja, a hátsó villagörgők kiakadnak és egy másik pár görgő lép működésbe. A vonórúd is rögzíthető egy csappal ebben az oldalsó mozgatási pozícióban. Ekkor gond nélkül oldalra mozgathatja a raklapemelőt.
   Ahhoz, hogy megint normál módon manőverezhessen, engedje le újra teljesen a villát és oldja ki a vonórúd reteszelő csapját.

   Jellemzők:

   • 1.500kg teherbírás
   • oldalirányba manőverezhető az egymással szemben álló görgőkkel
   • emelés a vonórúddal
   • jól adagolható, fokozatmentes süllyesztés kézikarral
   • minőségi hidraulikaszivattyú
   • megerősített emelő-vonórúd
   • túlnyomás szelep a hosszú élettartam érdekében
   • minőségi PU-kerekek és bevezető görgők a raklap könnyű felvételéhez
   • kis karbantartásigényű szerkezet


   BF-TD villás raklapemelő

   A HanseLifter BF-TD villás raklapemelőjét kisebb és közepes méretű raktárakban való használatra tervezték. A BF-TD nagyobb raktárakban is alkalmazható. Mivel speciális elrendezésű villagörgőivel sokkal agilisabb, mint a többi raklapemelő. Míg a villagörgők a normál raklapemelőkön csak egy irányba rendezve helyezkednek el, a BF-TD esetében kétirányúak. Ezáltal a BF-TD raklapemelő oldalirányban mozgatható, a raklapok mind a négy irányba szállíthatók. 2.500 kg teherbírásával és 1.150 mm villahosszúságával a BF-TD raklapemelő ezen felül a normál raklapemelők minden tulajdonságával is rendelkezik.

   Tulajdonságok és felszereltség

   A BF-TD raklapemelő kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A gumírozott fogantyú kellemes és biztonságos kezelést tesz lehetővé. A megerősített kormányrúd és a megerősített váz kiválóan alkalmas folyamatos használatra. A zsírzógombok egyszerű karbantartást biztosítanak. A be- és kimeneti görgők a raklapok könnyű felvételét teszik lehetővé. 210° alákormányzási szögével a BF-TD raklapemelő raklappal és anélkül is könnyen manőverezhető. A raklap süllyesztése a kézikarral, jól adagolhatóan történik.

   Négyutas raklapemelő - a nagyobb mobilitás és rugalmasság érdekében

   A BF-TD négyutas futóművel felszerelt raklapemelő a mobilitás és a rugalmasság szempontjából mindenre képes. Mind a négy irányban manőverezhető. Ez a tulajdonság kiterjeszti a raklapemelő alkalmazási területét. Ezáltal ideális extra széles vagy hosszú rakományok szállításához, különösen szűk helyviszonyok között.

   A görgők kivitele

   A poliuretán vagy PU görgők csendesek és kopásállók. Ezen fel kiváló tapadást is nyújtanak. A kis padlóegyenetlenségeken könnyen áthaladnak. A PU görgők érzékeny felületekhez, kemény padlókhoz vagy rakodórámpákhoz alkalmasak.

   Nem a megfelelő szállítóeszköz?

   Amennyiben a BF-TD raklapemelő nem a megfelelő eszköz raktárához és talán egy elektromos hajtású készüléket keres, akkor az E-BF elektromos raklapemelő jelenthet megfelelő alternatívát? Ez nem csak ideális elektromos raklapemelő kezdők számára, hanem kiváló tulajdonságaival is lenyűgöz.

   Letölthető anyagok

   Alap adatlap letöltése

   Letöltés

   Műszaki információk megtekintése

   Típusok

   Részletes adatok

   TípusBF
   TeherbírásQ (t) 1,5t
   Emelési tartományh (mm) 85 mm - 200 mm
   Villahosszl (mm) 1150mm
   Villák külső távolságab (mm) 545mm
   Fordulókör sugárWA (mm) 1425mm
   Önsúly: kg88kg

   Szaktanácsadás

   Kollegáink ingyenes szaktanácsadással segítik Önt a megfelelő emelőeszköz kiválasztásában.

   Szállítás

   Vállaljuk az általunk forgalmazott emelő berendezések házhozszállítását

   Telepítés

   Vállaljuk az általunk forgalmazott emelő berendezések helyszíni telepítését

   HanseLifter BF négyutas raklapemelő